PUTOVÁNÍ ZA VÍNEM 2017

Image

Tradiční putování po tasovických a hodonických sklepech, které si (dá se řící) již získalo svou tradici, se uskutečnilo v sobotu 6.5.2017 a setkalo se s obrovským zájmem putujících. Poděkování patří všem, kteří tuto významnou kullturní vinařskou akci uspořádali a také všem učinkujícím, kteří předvedli dokonalou kulisu, hodnou významu této akce.

VÍCE NA FOTO FRANTIŠEK ŠIMÍK PUTOVÁNÍ ZA VÍNEM 2017

FOTO  JARDA KUBÍK

Mobilní turistický průvodce Galileo

STÁHNOUT NA:

Kroky po stažení:

sekce Správce map -> Dostupné mapy -> stáhnout data Obec Tasovice

sekce Mapa -> vlevo dole Nastavení -> Ostatní cíle (Doprava vypne zastávky vláčku, Ostatní vypne WIFI a WC)

Výherkyní soutěže je Petra Kočí, gratulujeme!

Image

Děkujeme všem za účast v soutěži a gratulujeme výherkyni ke 4 balíčkům na Putování po sklepech 2017 :)

Losování proběhlo v Live videu na Facebooku. Šťastné číslo bylo 49http://bit.ly/losovani

Katalogy i s mapkou putování jdou dnes do tisku.

Image

Interaktivní mapa už je aktualizovaná o odrůdy a občerstvení, teď aby se vrátilo sluníčko a můžeme putovat. Letos budeotevřených 33 sklepů.

Pozvánka pro místní

Image

Zveme všechny milovníky vína na putování po tasovických a hodonických sklepech, které pořádají místní vinaři společně s Obcí Tasovice, Obcí Hodonice, ve spolupráci se Slunečným penzionem a Tasovickým vinařstvím v sobotu dne 6. května 2017 od 10 do 18 hodin. Otevřeno bude asi třicet tři sklepů místních vinařů.

Připravujeme interaktivní mapu na Putování 2017!

Image

Připravujeme mapu se seznamem všech sklepů s fotkami k nahlédnutí. Informace o vinařství, nabízených vínech a pohoštění. Bude zde také trasa vláčku, vyznačené zastávky a časy. Zaklikněte si Turistické cíle a zobrazí se vám sklepy.

Pozvánka pro vinaře

Image

Přihlášku doručte nejpozději na schůzku se sklepmistry, která se koná ve středu 12. dubna 2017 v 19:00 hod. ve Slunečním penzionu

Předputování bude v pátek v 28.4.2017 od 15:00 hod, pokladní listy, hlasovací boxy, náhradní skleničky si vyzvedněte: od 1.5. do 5.5.2017 v době 11:00 - 21:00 hod.

PUTOVÁNÍ ZA VÍNEM SE USKUTEČNÍ 6. KVĚTNA 2017

Image

Fotky z loňského putování a letošní plakát putování ke stažení zde!

Již 5. ročník putování po tasovických a hodonických sklepích "Za vínem se svatým Klementem" je výjimečný den, kdy se otevře na 30 sklepů místních vinařů, kteří nechají nahlédnout putující do svého království a ochutnat jejich vína.Startovní balíček se prodává od 9:00 v Slunečný penzion za 250 Kč a obsahuje skleničku s nosičkou na krk, mapu sklepů, seznam vinařů s nabízenými vzorky a Klementinky. Vína sklepmistrů budou za 1 Klementínku tj. 10 Kč. Mezi sklepy bude jezdit vláček po předem stanovené trase.