Připravujeme interaktivní mapu na Putování 2017!

Image

Připravujeme mapu se seznamem všech sklepů s fotkami k nahlédnutí. Informace o vinařství, nabízených vínech a pohoštění. Bude zde také trasa vláčku, vyznačené zastávky a časy. Zaklikněte si Turistické cíle a zobrazí se vám sklepy.

Pozvánka pro vinaře

Image

Přihlášku doručte nejpozději na schůzku se sklepmistry, která se koná ve středu 12. dubna 2017 v 19:00 hod. ve Slunečním penzionu

Předputování bude v pátek v 28.4.2017 od 15:00 hod, pokladní listy, hlasovací boxy, náhradní skleničky si vyzvedněte: od 1.5. do 5.5.2017 v době 11:00 - 21:00 hod.

PUTOVÁNÍ ZA VÍNEM SE USKUTEČNÍ 6. KVĚTNA 2017

Image

Fotky z loňského putování a letošní plakát putování ke stažení zde!

Již 5. ročník putování po tasovických a hodonických sklepích "Za vínem se svatým Klementem" je výjimečný den, kdy se otevře na 30 sklepů místních vinařů, kteří nechají nahlédnout putující do svého království a ochutnat jejich vína.Startovní balíček se prodává od 9:00 v Slunečný penzion za 250 Kč a obsahuje skleničku s nosičkou na krk, mapu sklepů, seznam vinařů s nabízenými vzorky a Klementinky. Vína sklepmistrů budou za 1 Klementínku tj. 10 Kč. Mezi sklepy bude jezdit vláček po předem stanovené trase.